Taylor Swift, prima artistă cu 100 de milioane de ascultători pe lună pe platforma Spotify

Taylor Swift este prima artistă cu 100 de milioane de ascultători pe lună pe platforma Spotify. 

Cântăreaţa şi compozitoarea americană Taylor Swift a devenit prima artistă care atinge cifra de 100 de milioane de ascultători pe lună pe platforma Spotify, a anunţat gigantul de streaming, relatează DPA/PA Media, potrivit Agerpres.

Megastarul internaţional se află în prezent în turneul "The Eras Tour" în cadrul căruia a susţinut recent patru concerte în Mexic.

Potrivit unui mesaj postat pe conturile oficiale ale Spotify de pe reţelele sociale, "la 29 august, Taylor Swift a devenit prima artistă din istoria Spotify care ajunge la 100 de milioane de ascultători lunari".

Luna trecută s-a anunţat că Taylor Swift a reuşit performanţa de a avea mai multe albume pe primul loc în topuri decât oricare altă artistă din istorie.

"Speak Now (Taylor's Version)", lansat în iulie, a fost al treilea album din cadrul proiectului lui Taylor Swift de reînregistrare a primelor sale şase discuri după ce managerul Scooter Braun i-a vândut catalogul muzical.

Albumul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200 din SUA, devenind al 12-lea disc al cântăreţei şi compozitoarei americane ce ajunge pe primul loc.

De asemenea, albumul a devenit cel de-al zecelea disc al lui Swift care ajunge numărul unu în Marea Britanie.

"Speak Now" s-a clasat pe poziţia a şasea după lansarea sa iniţială, în 2010.

În timpul unui concert susţinut pe Stadionul SoFi din California în cadrul actualului său turneu, Swift a anunţat lansarea albumului "1989 (Taylor's Version)" în luna octombrie a acestui an.

Sursa foto: Variety

Te-ar putea interesa și: