Cele mai bune destinaţii de vacanţă pentru cei vaccinaţi

Vacanţa de vară 2021. 

Pandemia de Covid-19 ne-a făcut să credem că nu vom mai călători niciodată, însă în momentul în care vaccinul a apărut a început să existe brusc o speranţă că vom putea toţi să călătorim din nou în curând.

Parlamentul European lucrează în prezent la un certificat verde digital care va permite cetățenilor UE vaccinaţi să călătorească liber pe continent.

Însă până în momentul în care va apărea acest certificat, unele ţări au început să îşi facă deja propriile planuri, deoarece pandemia a afectat mult industria turistică.

Islanda a introdus deja certificate pentru cetățenii săi vaccinați, iar Spania, Grecia, Georgia, Portugalia, Danemarca și Suedia urmează să urmeze exemplul.

Astfel că, cei care reuşesc să se vaccineze înainte de sezonul estival ar putea avea oportunitatea de a călători.

Euronews Travel a clasat cele mai bune destinații pentru vara anului 2021.

Locurile în care se poate călători pentru un city break sau pentru o vacanţă pe plajă sunt: Cipru, Stockholm, Insula Kos în Grecia, Insulele Canare în Spania, Copenhaga în Danemarca, Insula Rodos în Grecia, Rubjerg Knude în Danemarca, Atena în Grecia, Sevilla în Spania, Regiunea Cavtat Konavle în Croaţia, Islanda, Kefalonia în Grecia, Rethymno în Grecia, Azore în Portugalia, Madeira în Portugalia şi Tbilisi în Georgia.

Te-ar putea interesa și: