Campanie de donare de sânge a UBB, a 13-a ediţie

 

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) organizează, în perioada 8-12 aprilie 2024, cea de-a 13-a ediţie a campaniei de donare de sânge "Donăm împreună, UBBEAR dă startul!".

Campania se va desfăşura de luni până vineri, în intervalul orar 7.30-13.30, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18) şi va fi precedată de o acţiune de informare şi conştientizare susţinută de studenţii voluntari ai UBB.

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie utilizând aplicaţia BlooDoChallenge, disponibilă în Google Play şi App Store, iar în cazul în care programările disponibile în aplicaţie se vor epuiza, pot fi alese intervalele orare din calendarul special (GMT+02:00 - Ora Europei de Est - Bucureşti). Datorită numărului mare de donatori din perioada campaniei, doar persoanele înscrise în aplicaţie sau în calendarul special vor putea dona. Pentru buna organizare şi desfăşurare a acţiunii, potenţialii donatori sunt rugaţi să opteze doar pentru una dintre cele două modalităţi de înscriere.

Printre partenerii care s-au alăturat în acest an iniţiativei UBB se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, Consiliul Studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca (CSUBB), Organizaţia Studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai (OSUBB), FC Universitatea Cluj şi Restaurantul Colegiul Academic.

Te-ar putea interesa și: