A trecut și proba scrisă la matematică de la BAC 2024

 

Absolvenții claselor a XII-a au susținut azi, 2 iulie 2024, a doua probă scrisă din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024

Marți, 2 iulie, s-a desfășurat proba scrisă obligatorie a profilului–proba E.c), din cadrul examenului național de Bacalaureat, în cele 17 centre de examen organizate la nivelul județului Cluj.

La această probă scrisă au fost prezenți 4.397 de candidați, iar 37 de candidați nu s-au prezentat la această probă scrisă. În județul Cluj, nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă și nici situații de fraudă sau tentativă de fraudă.

Subiectele și baremele de corectare pentru proba scrisă la Limba și literatura română – proba E.c) au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, astăzi, 2 iulie 2024, la ora 15:00.

 Joi, 4 iulie 2024, este programată să se desfășoare proba scrisă la alegere a profilului și a specializării–proba E.d), iar vineri, 5 iulie 2024 va avea loc proba scrisă la limba și literatura maternă–proba E.b)., pentru elevii care au studiat în limba minorităților naționale.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 8 iulie (până la ora 12:00), iar contestațiile se pot depune în intervalul orar 12:00-18:00, în aceeași zi. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 12 iulie.

Te-ar putea interesa și: