Skatepark de interior - o nouă zonă de recreere sigură pentru tineri

În Cluj-Napoca urmează să fie realizat un skatepark indoor, pentru tinerii clujeni admiratori ai sporturilor extreme.

“După multiple propuneri primite din partea clujenilor de toate vârstele, am luat decizia de a promova în bugetul Primăriei Cluj-Napoca pe anul 2024 construcția unui skatepark de interior care să completeze celelalte skateparkuri de exterior pe care le avem deja în municipiu - Skatepark Rozelor și Skateparkul din Baza sportivă La terenuri”, a transmis Primarul Emil Boc.

Acest skatepark de interior ar urma să fie utilizat în special în timpul iernii sau în perioada anotimpului ploios pentru a completa infrastructura sportivă și de recreere a orașului, integrându-se cu alte posibilități de a face mișcare.

După analizele pe care le-a efectuat în Primărie, ar fi posibile deocamdată cel puțin 3 locații:

- Baza sportivă Gheorgheni

- Baza sportivă „La terenuri”

- Parcul Detunata

“Aș vrea să vă consult cu privire la locația viitorului skatepark. Vă rog să îmi scrieți în comentarii recomandările voastre cu privire la viitoarea locație, dacă susțineți sau nu un astfel de proiect. Centralizarea recomandărilor dvs. o vom lua în calcul până în 12 februarie când va fi supus spre aprobare proiectul de hotărâre al bugetului local pe anul 2024. Împreună putem concretiza încă un proiect care susține mișcarea, sportul și tot ceea ce înseamnă sănătate”, a mai transmis Boc.