Încep lucrările de reparații și modernizare a infrastructurii stadionului Cluj Arena

Consiliul Județean Cluj a inițiat procedura de achiziție a lucrărilor de reparații la  tâmplăria din aluminiu a stadionului  Cluj Arena.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 57.550 de lei și sunt prevăzute să dureze maxim 30 de zile, pentru a nu perturba desfășurarea activităților programate.

„La 11 ani de la construcția acestui stadion, uzura fizică a mai multor elemente de tâmplărie este absolut una normală. Tribunele 𝐼 și 𝐼𝐼 sunt zone de interes folosite atât de către spectatori cât și de  participanții la evenimentele corporate sau de abonații cluburilor sportive care activează în acele spații. Investițiile în modernizarea acestui important obiectiv vor continua cu înlocuirea gazonului și montarea monitoarelor de publicitate LED între cele două inele. Ne dorim ca în vară acest stadion să fie pe deplin pregătit pentru a găzdui fostele campioane europene de tineret ale Franței și Italiei, care vin pe Cluj Arena pentru a disputa meciurile programate în Grupa D a UEFA U21” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Principalele lucrări vizate de acest contract de lucrări sunt cele de înlocuire a patru uși exterioare situate la Tribuna II, a geamurilor tip PVC de la etajul al patrulea de la Tribuna I, dar și revizia întregii tâmplării din aluminiu a stadionului.

Ofertele pentru achiziția acestui contract pot fi depuse până luni, 28 noiembrie, ora 12.00.