De vineri, cartierele Între Lacuri și Gheorgheni vor fi unite printr-o linie de autobuz

 

Transportul în comun din Cluj-Napoca va avea, începând de vineri, 07 iunie, o nouă linie de autobuz, care va face legătura între cartierele Gheorgheni și Între Lacuri. Este vorba de linia 57, una care va avea 14,6 kilometri și 36 de stații.

”Noua linie de autobuz va porni din capătul cartierului Între Lacuri, de pe strada Jiului și va avea traseul următor: str. Dunării - Campusul universitar – Iulius Mall – B-dul Titulescu – Piața Cipariu – str. Alverna și retur.

Linia a fost implementată la solicitarea locuitorilor din Gheorgheni pentru a-și putea duce copiii la creșă, la grădiniță sau la școală, și pentru a ușura mobilitatea între cele două cartiere. Mă bucur, și felicit, Compania de Transport Publică pentru că a răspuns solicitării noastre în urma multiplelor solicitări din partea cetățenilor. E un alt exemplu de cum trebuie să asculți de vocea oamenilor”; a spus, la Napoca Live, primarul Clujului, Emil Boc.

În urmă cu câteva zile în Cluj-Napoca a început să funcționeze și o altă linie nouă de transport public, linia 56, care leagă cartierul Dâmbu Rotund de Piața Gării și Piața Mihai Viteazu.