Primarul Emil Boc, la Napoca Live: ”Clujeni, duminică mergeți la vot!”

 

Primarul Emil Boc i-a îndemnat pe clujeni să meargă la vot, un gest care reprezintă un fundament al democrației. La emisiunea Talkshow Direct, de joi, de la Napoca Live, edilul le-a cerut locuitorilor Clujului să voteze pentru continuarea proiectelor începute, dar și pentru viitorul orașului și al Europei.

”Mesajul meu pentru clujeni este să meargă la vot. Democrația se poate construi doar prin participarea cetățenilor la vot. O democrație este puternică atunci când cetățenii participă la procesul decizional. Evident, recomand un vot în cunoștință de cauză, un vot util pentru continuarea lucrurilor bune care sunt în Cluj. Un vot care înseamnă un vot pentru mine, ca primar, pentru echipa PNL de la Consiliul local, pentru Alin Tișe la președinția Consiliului județean, pentru lista PNL a consilierilor județeni, și, evident, un vot pentru alianța PNL-PSD la europarlamentare, care să consolideze forțele proeuropene, pentru că avem nevoie de o Europă puternică. Pentru că avem nevoie în Cluj și în România de forțe care să consoldeze statutul pe care-l avem în Europa, și să ne apere în continuare locurile de muncă bine plătite, să ne apere libertatea de mișcare, și, mai mult decât atât, să ne asigure pacea pe continentul nostru.

În ceea ce privește Clujul și municipiul Cluj-Napoca, evident că îi invit pe clujeni la vot. Până la urmă clujenii știu ce să facă la urne, și avem încredere în decizia lor corectă cu privire la interesele orașului”, a spus primarul Emil Boc, la Napoca Live.

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ INTEGRAL AICI