Dan Tarcea: Anul acesta vor fi DEMOLATE 2.000 de garaje

Invitat în cadrul emisiunii, Talk Show Direct cu Lucian Danciu de la Napoca Live, Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea a anunțat că anul acesta vor fi demolate 2.000 de garaje.

„Până în acest moment, avem aproximativ 3.600 de garaje demolate. Pentru acest an, ne-am propus să demolăm încă aproximativ 2.000 de garaje. Primele somații pentru anul acesta au plecat în noiembrie 2021 pentru străzile Jupiter, Meteor și zonele adiacente. Deja se lucrează la amenajarea platformelor de parcare.

Următoarele somații au fost trimise în Grigorescu, iar acum le pregătim pe cele pentru Negoiu și Parâng. Toate garajele din Cluj-Napoca vor fi demolate, dar etapizat”, a declarat Viceprimarul Dan Tarcea, la Napoca Live.

Primarul Emil Boc anunța la începutul anului că niciun garaj din Cluj nu va scăpa.

“Niciun garaj nu va mai avea viaţă în Cluj-Napoca. Garajele se desfiinţează, cel care are garaj şi îl desfiinţează voluntar are loc de parcare, din locurile create suplimentar se creează puncte gospodăreşti, se amenajează un părculeţ sau spaţii pietonale şi restul locurilor suplimentar create se distribuie celor care locuiesc cel mai aproape. Dacă mergeţi în zonele în care s-au desfiinţat garajele puteţi să vedeţi cât de bine arată”, a declarat Boc într-o emisiune la Napoca Live.