Boc, la Napoca Live: Peste 400 de cupluri clujene şi-au programat online căsătoria pentru 2024

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost prezent joi, 04 ianuarie 2024, într-o emisiune la Napoca Live. Acesta a precizat că cetăţenii clujeni optează pentru servicii digitale. Boc a informat că cea mai căutată aplicaţie a momentului este cea pentru căsătorii.

“În fiecare an se optează din ce în ce mai mult pentru serviciile digitale. În fiecare an accelerăm această dimensiune. Aplicaţia de înscrieri pentru căsătorii e cea mai căutată aplicaţie a momentului. 455 de cupluri şi-au programat deja căsătoria în 2024. Este foarte simplu. Intri pe site-ul Primăriei, îţi cauţi data, ora, scrii numele şi prenumele, te-ai înscris acolo şi cu maxim 14 zile înainte vii şi aduci celalalte acte pentru căsătorie. Se rezolvă instant. Nu eşti nevoit să mergi, să întrebi, să vezi. Este o modalitate online”, a declarat Emil Boc.

Primarul a mai spus că în 2023, peste 600 de familii clujene au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. 

“Anul trecut am avut şi 639 de familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi 9 persoane care împlinit vârsta de 100 de ani în municipiul Cluj-Napoca. 7166 de naşteri, dintre aceştia 6323 sunt copii născuţi în Cluj-Napoca şi 843 de copii născuţi în străinătate. 4595 de decese”, a mai precizat Boc, în cadrul emisiunii de la Napoca Live, moderată de Sandu Mureşan.

EMISIUNEA INTEGRALĂ AICI.