Zbor charter turistic spre Monastir – Tunisia, de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj anunţă operarea zborurilor charter pentru anul 2022, spre Monastir – Tunisia, una din cele mai apreciate destinaţii de turiştii din întreaga lume.

Ca urmare a cererii mari, faţă de anul precedent, în 2022 compania HiSky în parteneriat cu agenţia Amara Tour a suplimentat numărul de zboruri charter către Monastir – Tunisia şi a diversificat pachetele turistice. Cei care doresc să îşi petreacă vacanţa la malul Mării Meditarene, au ocazia de a zbura de pe Aeroportul Internaţional Cluj spre Tunisia începând din luna iunie 2022.

Zborurile vor debuta pe 1 iunie 2022, până pe 5 octombrie 2022, cu plecare în fiecare miercuri, din Cluj, la ora 06:00 și vor sosi la 06:30 (ora locală) în Monastir. Cursa de retur este tot miercuri, cu plecare de la ora 14:00 (ora locală) din Tunisia, iar sosirea va fi la ora 18:15 în Cluj-Napoca.

“Ne aşteptăm ca numărul pasagerilor în zona turistică în ţările tradiţionale să depăşească numărul din 2019. În anul 2019 am avut aproximativ 150.000 de pasageri pe turism. Noi sperăm să facem 160.000 de pasageri turişti. Recuperarea numărului de destinaţii şi a traficului de pasageri înregistrat înainte de pandemie reprezintă o prioritate pentru Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj. Zborurile spre Tunisia vor contruibui la susţinerea turismului şi consolidarea unei relaţii strânse cu Tunisia”, a declarat Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo, pentru Napoca Live.

În total, în anul 2021, pe cursele charter care au operat pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj s-au înregistrat 147.778 de pasageri, dintre aceştia peste 4.500 au ales ca destinaţie Tunisia.

“Anul 2021 a fost unul bun. Aproape am revenit la nivelul din 2019, chiar dacă au existat în continuare restricţiile anti-Covid. Semnele pentru un sezon bun în 2022 sunt promiţătoare. Statisticile arată că din ce în ce mai mulţi oameni doresc să călătorească, iar rezervările Early Booking sunt la aproximativ 80% comparativ cu anul de referinţă anterior pandemiei”, a declarat Directorul General Amara Tour, Haithem Souani, pentru Napoca Live.

Biletele s-au pus deja în vânzare la agenţia Amara Tour, iar cei care îşi vor achiziţiona pachetele turistice în perioada februarie – martie 2022 vor beneficia de o reducere de 40%.