Un clujean a decedat după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Mănăștur

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a decedat după ce s-a aruncat de la etajul 8 al apartamentului în care locuia împreună cu șoția. Încidentul s-a petrecut duminică seara pe strada Mehedinți din cartierul Mănăștur. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri, dintre care unul de prim ajutor. Din nefericire bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul la fața locului.

”În seara zile de 8.11.2020, la ora 21:25 ISU Cluj a fost alertat prin apel 112 referitor la un bărbat, de aproximativ 60 ani,  are a căzut de la etajul 8, pe strada Mehedinți din Cluj-Napoca. A intervenit Detașamentul 2 de Pompieri Cluj-Napoca. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri, dintre care unul era de prim ajutor medical. S-au aplicat manevre de resuscitare, însă victima nu a reacționat”, au susținut reprezentanții  ISU Cluj.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, cea care a sesizat autoritățile cu privire la tragicul eveniment a fost chiar soția bărbatului. Aceasta a declarat autorităților că bărbatul nu a căzut, ci s-a aruncat de la etajul 8. IPJ Cluj va efectua cercetări pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs incidentul.

”Conform primelor informații, în cursul acestei seri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca- Secția 4 Poliție au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că soțul ei s-ar fi aruncat de la balconul locuinței de domiciliu, respectiv de la etajul 8 al unui imobil situat pe raza municipiului.Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând persoana, respectiv un bărbat de 60 de ani, din Cluj-Napoca. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs evenimentul”, au comunicat reprezentanții IPJ Cluj.