Tetarom S.A., „Partener de Încredere“ al investitorilor din parcurile industriale

„Mă bucur că putem veni, o dată în plus, în sprijinul investitorilor din parcurile noastre industriale. Alături de celelalte facilități pe care le oferim deja acestor firme, le ajutăm acum în direcția eficientizării energetice a activităților pe care le desfășoară, pentru a-și putea optimiza costurile. Cu siguranță, suportul pe care îl acordăm mediului de afaceri local se va întoarce sub formă de beneficii pentru întreaga comunitate clujeană”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

De asemenea, obținerea de către Tetarom S.A. a acestui statut a fost posibilă ca urmare a înființării, în cadrul structurii proprii, a unui compartiment specializat în probleme de eficiență energetică. Obiectivul acestuia este de a susține eforturile companiilor din incinta parcurilor industriale în direcția eficientizării energetice.

Astfel, prin intermediul Tetarom S.A., IMM-urile care își desfășoară activitatea în cadrul celor trei parcuri industriale funcționale vor avea acces la instrumente prin care să realizeze analiza cost-beneficiu a eficienței lor energetice și să identifice zonele în care se pot implementa măsurile de optimizare și corecție. 

Totodată, fiind un actor activ pe piața energiei din România, prin furnizarea și distribuția de energie electrică și gaze naturale, Tetarom S.A. este interesat să colaboreze, în mod direct, cu toți acești investitori. În acest fel Tetarom devine furnizor al acestei utilități, la un preț extrem de competitiv iar, pe de altă parte, clienții Tetarom vor avea certitudinea achitării unui tarif cât mai scăzut.