Teatrul „Puck” va prezenta un spectacol la UNTOLD

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” vor susține vineri, 10 septembrie, de la ora 11, un spectacol în cadrul ediției din acest an a festivalului UNTOLD.

Spectacolul „Scufița Roșie și lupul cel flămând”, după Frații Grimm, va fi prezentat la festivalul UNTOLD vineri, 10 septembrie 2021, de la ora 11, în Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, din zona standului Consiliului Județean Cluj din cadrul festivalului.

În această nouă versiune a poveștii, accentul se pune pe interacțiunea cu micii spectatori, în scopul de a le stimula imaginația, creativitatea și pofta de joacă. Concepția este cea de spectacol-atelier interactiv, centrat pe un singur actor care dă viață tuturor personajelor. Narațiunea urmează firul poveștii, iar, pe alocuri, dialogurile sunt înlocuite cu muzică. Întreaga aventură e plină de surprize, de la începutul călătoriei Scufiței Roșii, până la final.

Adaptarea scenică, regia și interpretarea: Ion Iurcu.

Festivalul UNTOLD 2021 va avea loc la Cluj-Napoca între 9 și 12 septembrie.

Teatrul de Păpuşi „Puck" a fost înfiinţat în 1950 și se află în subordinea Consiliului Județean Cluj. Palmaresul instituției cuprinde peste 300 de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări. Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi „Puck" este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii. Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional „Puck", unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a inițiat Festivalul Stradal „WonderPuck", un eveniment dedicat întregii familii.