Tăşuleasa Social dă startul înscrierilor la împădurit

Între 25-27 martie 2021 organizaţia Tășuleasa Social organizează un trio de împăduriri în comuna Budeşti, judeţul Bistriţa-Năsăud. Tăşuleasa Social a anunţat într-o postare pe pagina de Facebook faptul că, vor planta 5 hectare.

“Cu mare bucurie vă anunțăm o acțiune de împădurire, despre care ați întrebat așa mulți dintre voi și care este așa de mult așteptată!

Tășuleasa Social organizează un trio de împăduriri, în așa fel încât să respectăm toate regulile de siguranță și să încercăm să ne mai potolim dorul de plantat. Astfel, împădurirea va avea loc în 3 zile consecutive, să putem controla numărul participanților care nu trebuie să depășească maxim 150 persoane/zi.

Circumstanțele ne obligă să facem această plantare împreună cu voi dar cu distanțare socială, ceea ce înseamnă că NU vom putea oferi transport și masă, aceste lucruri vor trebui suportate și organizate de fiecare participant în parte”, a declarat Tăşuleasa Social. 

Tăşuleasa Social a precizat că, se vor oferi tuturor celor care vor participa toate uneltele necesare.

“Tășuleasa Social oferă uneltele, voluntarii și partenerii specialiști și puieții. Protecția obligatorie sanitară se va oferi în caz de nevoie. Apă și voie bună, ce nu au lipsit nicioadată”, a informat Tăşuleasa Social pa pagina de Facebook. 

Înscrierile se vor face pe email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până se epuizează numărul de locuri, cel târziu până în data de 22 martie 2021. Vă rugăm să specificați și data/datele în care doriți să participați!