Târgul de Cariere Cluj propune o experienţă online anul acesta

 

Vineri și sâmbătă, 23 și 24 octombrie, are loc cea de-a a doua ediție a evenimentului online TârguldeCariereCluj, alături de companiile active din piața locală de recrutare.

Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare în această toamnă. Într-o perioadă de transformări, organizatorii răspund nevoilor de personal ale companiilor și sunt alături de ele în procesul de adaptare la situația existentă. Conform datelor eJobs România, numărul de noi locuri de muncă în luna septembrie este cu 25% mai mare decât în luna august, iar printre orașele în care s-au făcut cele mai multe angajări se numără și Cluj.

Cele mai căutate domenii la ediția din acest sezon sunt: producție industrială, IT, inginerie, financiar, achiziții, servicii BPO și contabilitate, plus mult mai multe joburi remote decât la edițiile precedente. Oferta ediției de toamnă Târgul de Cariere se îmbogățește cu editura academică elvețiană, MDPI, o companie intrată anul trecut pe piața din Cluj.

Totul se întâmplă la un click distanță cu un simplu cont pe targuldecariere.ro. Așa facilitează organizatorii accesul la cele mai recente anunțuri de angajare însoțite de prezența online a angajatorilor în zilele evenimentului online și promovează training-uri de dezvoltare profesională și informații inedite oferite de angajații companiilor participante, dar și experți invitați cu ocazia zilelor Târgul de Cariere.