Sute de clujeni au fost prezenți la musicalul „My Fair Lady” din cartierul Iris. Boc: Fiecare cartier al Clujului merită evenimente de calitate

Atmosferă excelentă în cartierul Iris de Zilele Clujului. Duminică, 9 octombrie, Piața Karl Liebknecht din cartierul Iris a fost transformată într-o piață volantă de flori.

În acest cadru a fost pus în scenă „My Fair Lady”, musicalul cu cea mai longevivă reprezentație de Broadway, în interpretarea Orchestrei ATAC, sub bagheta dirijorului Vlad Eniu și Grupului Armonia Music, coordonat de prof. Rada Lăpușan; regia: Ina Hudea; coregrafie balerini: Vlad Sebastian; scenografie: Daniela Maier.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Cluj-Napoca și implementat cu sprijinul Scena Urbană, prin proiectul AGORA, programul Interreg, co-finanțat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI).

„Fiecare cartier al Clujului merită evenimente de calitate. Sute de clujeni prezenți în Cartierul Iris, Piața Karl Liebknecht la Musicalul My Fair Lady”, a declarat Primarul Clujului, Emil Boc.