Sports Festival 2023. VEZI în ce perioadă va avea loc

Județul Cluj și stadionul emblemă al Clujului - Cluj Arena, vor fi, în perioada 1-4 iunie 2023, pentru a patra oară, gazda unuia dintre cele mai apreciate mix-uri de sport, divertisment, educație, competiție și distracție din România: Sports Festival 2023. 

Timp de patru zile, amatori și profesioniști, părinți și antrenori, copii și campioni sunt așteptați în perimetrul stadionului Cluj-Arena să descopere zeci de sporturi individuale și de echipă, meciuri demonstrative, competiții și demonstrații sportive, concerte dintre cele mai îndrăgite.

Stadionul Cluj Arena, a găzduit, în iunie 2022, alături de BT Arena, cea de-a treia ediție a Sports Festival, eveniment ce a inclus și două super-meciuri dedicate marilor sportivi Horia Tecău și Adrian Mutu, combinate cu mix-uri de divertisment și educație sportivă, la care au luat parte cca. 110 000 de spectatori, iubitori ai sportului, și nu numai.

Acest nou eveniment găzduit de Cluj Arena se alătură altor evenimente cu aflux mare de participanți, precum regaluri fotbalistice și competiții sportive de înalt nivel, festivaluri sau concerte de excepție care atrag anual sute de mii de spectatori.

Beneficiind și de o poziționare extrem de avantajoasă și de facilități și dotări moderne, stadionul Cluj Arena a găzduit, în peste un deceniu de la inaugurare, mai mult de 110.000 de evenimente ce au reunit peste 2,5 milioane de spectatori.