Raed Arafat se va vaccina astăzi la spitalul Gerota

 "Luni, 11 ianuarie 2021, începand cu ora 12.00, personalului din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență, inclusiv șefului structurii - secretar de stat dr. Raed Arafat, i se va administra vaccinul împotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență "Prof. dr. Dimitrie Gerota" Bucuresti", au transmis luni, 11 ianuarie, autoritățile.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, anunță că autoritățile și-au propus o accelerare a campaniei de vaccinare, având în vedere că aceasta a debutat înaintea termenului estimat în luna decembrie. Gheorghișă anunță că după 15 ianuarie se intră în etapa a doua a vaccinării, iar săptămâna viitoare va fi făcută publică lista cu bolile cronice care se pretează vaccinarii.

 "Ne dorim o accelerare a etapelor de vaccinare având în vedere faptul că am început mai devreme decât preconizam. După cum știm, estimam în perioada lunii decembrie o începere a campaniei de vaccinare după jumatatea lunii ianuarie", a declarata acesta duminică seara.