Președintele Consiliului Județean Cluj va acorda audiențe săptămânale

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, aduce la cunoștința tuturor persoanelor interesate noul program de audiențe în format fizic, față în față, la sediul instituției.

Astfel, începând din data de 5 septembrie a.c., în fiecare zi de luni, timp de două ore -  13.00 – 15.00, președintele Alin Tișe va acorda audiențe clujenilor care doresc să îi aducă în atenție diverse propuneri ori să îi prezinte, personal, problemele și nevoile specifice cu care se confruntă.

"Este important să avem o comunicare eficientă cu membrii comunității și, astfel, să le cunoaștem dorințele și solicitările. Dialogul cu cetățenii are o contribuție semnificativă în procesul decizional, hotărârile pe care le vom lua urmând a fi unele adaptate, menite să răspundă exact nevoilor exprimate și inițiativelor prezentate", a declarat Președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Audiențele susținute la sediul instituției, de pe Calea Dorobanților nr. 106, se alătură celor derulate în județ în cadrul programului „Audiențe în teritoriu” precum și celorlalte modalități de interacțiune cu cetățenii, aceștia putând în continuare să îi aducă la cunoștință problemele cu care se confruntă prin intermediul petițiilor, în format letric sau online – pe site-ul www.cjcluj.ro  precum și prin e-mail la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..