Destinaţia Budapesta revine pe Aeroportul Internaţional Cluj

Aeroportul Internațional Cluj anunţă astăzi lansarea zborurilor regulate către Budapesta (Ungaria), destinație care va fi operată de către noua companie aeriană AirConnect, începând din 15 octombrie 2022, cu 2 frecvenţe săptămânale, în fiecare marţi şi sâmbătă.

301684937 1058148558197555 8107349657498198308 n

Budapesta, supranumită „Perla Dunării” este capitala unora dintre cele mai impresionante atracţii turistice din regiune, fie ele arhitecturale, culinare sau artistice, reprezentând unul dintre cele mai frumoase oraşe europene.

Această destinație va fi populară în rândul persoanelor care călătoresc în scop de afaceri dar şi turistic, pentru că Budapeste este o destinaţie încântătoare şi pentru un city break.

Aeroportul Internațional Liszt Ferenc din Budapesta este principalul aeroport al Ungariei şi este situat la aproximativ 15 kilometri de centrul oraşului.

AirConnect este o nouă companie aeriană înființată în România de către investitori privați, din dorința de a deservi piața regională din zonă. Compania a început operarea în august 2022, oferind zboruri interne în România, conectând aeroporturile regionale cu hub-urile din proximitate și zboruri de vacanță (charter) direct din aeroporturile regionale.

”Reluarea operării zborurilor directe spre Budapesta de pe Aeroportul Internaţional Cluj reprezintă răspunsul nostru în urma numeroaselor solicitări pentru acest zbor, din partea pasagerilor. Este un moment așteptat de aceştia, pentru că Budapesta este o destinație tradițională care completează excelent varietatea destinaţiilor disponibile de pe aeroportul clujean. Suntem convinşi că zborurile spre capitala Ungariei, vor continua să se bucure de aprecierea pasagerilor noștri și a celor din întreaga regiune deservită de aeroportul clujean. Această destinație va fi populară în rândul persoanelor care călătoresc în scop de afaceri dar şi turistic, pentru că Budapesta este o destinaţie încântătoare şi pentru un city – break”, a declarat Directorul General al Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo.

Mai multe informații cu privire la serviciile oferite sau orice alte informații despre AirConnect pot fi consultate pe site-ul companiei aeriene www.air-connect.com.