Președintele CJ Cluj a reluat audiențele în teritoriu. VEZI unde a avut loc prima întâlnire cu cetățenii

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a reluat seria întâlnirilor cu cetățenii din județ.

Alături de Vicepreședintele forului administrativ județean, Marius Mînzat, de consilieri județeni și de reprezentanți ai instituțiilor cu competențe în dezvoltarea infrastructurii de transport și utilități publice din mediul rural, Alin Tișe s-a întâlnit cu locuitorii din comuna Pălatca.

"Am avut o întâlnire constructivă cu oamenii din Pălatca, în care am discutat problemele comunității locale, chiar la ei acasă. În continuare, vom căuta cele mai bune soluții pentru rezolvarea tuturor problemelor semnalate", a precizat Tișe, pe pagina de Facebook.

Una dintre problemele ridicate a fost cea legată de situația drumului județean 161G care traversează localitatea și care creează disconfort, în special din cauza prafului. Locuitorilor le-a fost comunicat faptul că această problemă va fi remediată în cel mai scurt timp, împreună cu antreprenorul lucrării.

Extrem de aplicate, discuțiile au vizat și alte probleme privind dezvoltarea locală, în special cele legate de extinderea rețelelor de apă și canalizare, aceste aspecte fiind discutate direct cu directorul Companiei de Apă „Someș”, prezent la întâlnire. De asemenea, profitând de prilej, cetățenii prezenți au mulțumit pentru preluarea și integrarea de către Consiliul Județean, în rețeaua drumurilor județene, a drumului care leagă reședințele comunelor Pălatca și Geaca.

Următoarea întâlnire programată cu cetățenii județului va avea loc în data de 12 mai, ora 16.00, la Săndulești.