PREMIERĂ la Cluj: Amara Tour va opera zboruri regulate şi charter în parteneriat cu compania aeriană HiSky

Amara Tour va opera în premieră anul acesta în parteneriat cu compania aeriană HiSky, de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj, atât zboruri regulate cât şi zboruri charter turistice, unele dintre acestea fiind noutăţi absolute în reţeaua de destinaţii a aeroportului.

Printre noutăţi se numără destinaţia regulată Lisabona şi destinaţia charter turistică Agadir, din Maroc.

“Astăzi compania HiSky a poziţionat o aeronavă pe Aeroportul Cluj. Este foarte important că îşi fac bază. Este foarte important că vor avea 6 destinaţii turistice în acestă vară. Primul zbor va fi mâine dimineaţă la ora 7:00 spre Hurghada, este vorba despre 2 zboruri în Tunisia, 2 în Egipt, 1 Turcia în Antalya şi Agadir în Maroc, care este o noutate pentru Cluj. Vor avea 2 destinaţii regulate, din 28, 29 aprilie, este vorba despre Lisabona, noutate absolută pentru Cluj, noi nu am mai avut o legătură directă, era un zbor foarte solicitat şi de asemenea Dublin, 2 pe săptămână”, a declarat pentru NapocaLive directorul general al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.

De asemenea, directorul Amara Tour, Haithem Souani a declarat faptul că, şi-a dorit să aducă o aeronavă la Cluj.

„E un vis de-al meu să aducem o aeronavă la Cluj. Împreună vom opera zboruri spre Antalya, Hurghada, Agadir, Sharm el Sheikh, Djerba și Monastir, în anul 2021, iar pe parcurs vom avea și alte surprize”, a declarat directorul Amara Tour, Haithem Souani. 

Directorul HiSky, Iulian Scorpan a spus că doresc să deschidă mai multe curse regulate la Cluj.

„O să ne orientăm pe viitor să deschidem mai multe curse regulate la Cluj și împreună cu cei de la Amara Tour din Cluj-Napoca ne vom orienta și spre zborurile charter. E un proiect important ambiţios”, a declarat directorul HiSky, Iulian Scorpan.

Biletele de călătorie pentru destinaţiile Dublin şi Lisabona sunt deja disponibile pe website-ul companiei aeriene HiSky www.hisky.aero, iar pachetele turistice spre destinaţiile de vacanţă sunt disponibile pe pagina tour operatorului Amara Tour – www.amaratour.ro şi la agenţiile de turism din Cluj-Napoca.

 

167838951 2564645843830636 2264127324095074922 n