Pregătiri pentru UNTOLD. A avut loc o întâlnire de lucru cu autoritățile clujene

Încep pregătirile pentru ediția din 2022 a festivalului Untold.

Marți a avut loc o întâlnire de lucru cu autoritățile clujene. Potrivit organizatorilor Untold, la ședință au fost prezenți reprezentanți ai Jandarmeriei Române, ai Prefecturii județului Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, ai Oficiului Român pentru Imigrări, Poliției de Frontieră Cluj-Napoca și ai Primăriei Cluj-Napoca.

„Mai sunt mai puțin de trei luni până se vor deschide din nou porțile unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD. Organizatorii festivalului lucrează intens pentru pregătirea celei de-a șaptea ediții, care va avea loc între 4 și 7 august. Este prima ediție post-pandemie, la care vor participa zeci de mii de fani din întreaga lume, ce se vor bucura împreună de libertatea și magia festivalului, fără restricții”, se arată într-un comunicat al reprezentanților Untold.

Organizatorii așteaptă vara aceasta un număr record de participanți, similar ediției aniversare din 2019, când 372.000 de oameni au fost prezenți în cele 4 zile și 4 nopți de festival.

„Ediția 2022 va fi una memorabilă și emoționantă, la care vor fi artiști în premieră în România, precum și artiști dornici să revină la unul dintre festivalurile lor preferate”, mai arată organizatorii.