Neversea se va organiza la o nouă dată în 2021

Festivalul Neversea de la malul Mării Negre se va organiza în acest an la o nouă dată.

Ediţia a 4-a a festivalului ar fi trebuit să se desfăşoare între 8-11 iulie, însă având în vedere normele de desfăşurare a evenimentelor anunţate de autorităţi, aceasta se va organiza în altă perioadă.

Organizatorii speră că festivalul se va putea desfășura în acest an, după o pauză de mai bine de 12 luni.

“Cu mare tristețe, suntem nevoiți să acceptăm realitatea faptului că, deși există soluții de a organiza evenimentul în siguranță, nu ne putem întâlni la data stabilită, pentru că, din păcate, normele actuale nu ne permit acest lucru.

Nu renunțăm la dorința de a realiza o nouă ediție, însă avem nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate, după cum au promis, măcar începând cu 1 August. Astfel, menținem o legătură permanentă  cu autoritățile pentru a face tot ce este posibil înspre revederea noastră în acest an.

Îți mulțumim pentru înțelegere și susținere. Intrarea ta pe insula Visurilor rămâne automat valabilă pentru data reprogramată. Vom reveni ulterior cu informații actualizate atât despre noua dată, cât și despre bilete, abonamente și opțiunile de refund”, au scris organizatorii festivalului într-o postare pe Facebook.