Miss Universe 2021 – Ce prestație a avut reprezentanta României, Carmina Cotfas?

Colega noastră de la NapocaLive, moderatoarea şi modelul, Carmina Cotfas a participat la Miss Universe România, unde a şi câştigat acest titlu. Carmina a spus că, a fost aleasă din peste 100 de fete care au aplicat pentru concurs.

Astfel că, modelul Carmina Cotfas a reprezentat România la Miss Universe 2021.

Aceasta a îmbrăcat la proba costumelor naţionale, o rochie creată de designerul israelian Aviad Arik Herman, inspirată de portul Reginei Maria a României. Rochia împodobită cu 10.000 de cristale Swarovski în culorile tricolorului costă peste 20.000 de dolari.

"Sentimentele de pe scena @missuniverse nu pot fi descrise în cuvinte. Înălțător, ireal, de vis. Vineri seara am avut șansa de a simți aceste trăiri pe care le auzeam până acum doar în interviuri, am avut ocazia de a îmi împlini un vis și de a aduce numele României în fața întregii lumi. Rochia mea a fost creată special pentru acest moment, pentru că am vrut ca ea să reprezinte uniunea patriei mele, legătura de sânge care ne leagă pe noi toți și în care sunt mândră să mă regăsesc", a scris Carmina pe contul personal de Instagram.

Pe Carmina o ştiţi din emisiunile pe care le realizează la NapocaLive. Carmina a spus despre această meserie faptul că, o îndrăgeşte și se bucură enorm că are ocazia de a se dezvolta în echipa NapocaLive.

Miss Universe 2021 a fost desemnată o indiancă în vârstă de 21 de ani. Harnaaz Sandhu a fost aleasă “cea mai frumoasă” dintre 79 de concurente. Anul acesta, Miss Universe a avut loc în Israel.