Minunea din Munții Banatului: Apa Aur’A premiată din nou la Bruxelles

Apa Naturală Aur`a a fost premiată pentru al șaptelea an consecutiv de către International Taste Institute din Bruxelles, una dintre cele mai prestigioase institute din domeniu. Anul acesta, Aur`a a primit ”Diamond Taste Award” cu 3 stele, cea mai înaltă distincție acordată unui produs românesc. Premiul obținut vine ca o reconfirmare a faptului că apa naturală captată din izvorul Ursoanea din Munții Dognecei, este cu adevărat desăvârșită.

Cu un gust special, Aur`a a obținut din nou, aprecierea juriului format din peste 200 de chefi și somelieri profesioniști din întreaga lume. Mai mult, Apa-bijuterie a Banatului a primit un scor de peste 90%, ceea ce o plasează în categoria produselor excepționale. În construirea acestui calificativ au fost luate în calcul criterii precum prima impresie, gustul, aspectul, mirosul, senzația finală și textura.

”Suntem exterm de onorați să primim cea mai înaltă distincție acordată unui produs românesc, de la unul dintre cele mai celebre institute de specialitate din lume. Suntem copleșiți de toate aprecierile pe care Apa naturală Aur`a le primește din toate colțurile lumii și pot spune acum că sunt foarte fericit pentru că acum mai bine de 8 ani, am descoperit acest miracol al naturii. E titlu care ne responsabilizează și mai mult, să ducem mai departe povestea Aur`a. Mulțumim pe aceasta cale tuturor colaboratorilor noștri, partenerilor și mai ales celor care aleg în fiecare zi să consume un produs natural, curat și sănătos pentru trup și minte!”, susține Horațiu Rada, General Manager Aur`a Mineral Water.

Apa naturală alcalină Aur`a este extrasă din inima Banatului, dintr-o zonă sălbatică în care poluarea și prezența omului, sunt reduse. Îmbuteliată chiar lângă izvor, aceasta este specială prin compoziția sa unică: coloizii de aur și argint, echilibrul perfect al mineralelor, pH-ul ridicat și conținutul redus de sare, sunt componentele benefice pentru sănătate care o fac apreciată la nivel mondial.

Aur`a este cea mai premiată apă autohtonă. Istoria distincțiilor sale pornește în anul 2016, când același International Taste Institute i-a acordat punctajul maxim posibil de trei stele, fiind primul produs românesc cu acest rezultat. Doi ani mai târziu Aur`a înregistrează o  nouă premieră, primind distincția Crystal Taste Award, acordată produselor care obțin trei stele în trei ani consecutivi.

Cu un palmares impresionant obținut în mai puțin de 8 ani de la lansare, cu peste 16 distincții și certificări naționale și internaționale, apa naturală alcalină Aur`a, produs 100% românesc, este consumată în țări celebre pentru calitatea izvoarelor și pentru tradițiile apelor minerale, precum Franța sau țările nordice, dar și în Dubai, stat renumit pentru importanța pe care o acordă calității și produselor de tip luxury.

România are cu ce se mândri!