MedEx, un eveniment care aduce în viața ta armonie și echilibru, dar și sănătate

Vino în perioada 19-25 septembrie la MedEx, la BT Arena din Cluj-Napoca, un eveniment unic în Transilvania, care își propune să aducă furnizorii de servicii de sănătate față în față cu beneficiarii!

MedEx este dedicat, în special, persoanelor foarte active și ocupate pentru care stresul și munca în exces au devenit o rutină zilnică, dar conștiente că trebuie să facă schimbări pentru a se bucura de armonie în familie, dar și în carieră.

MedEx este evenimentul care te va ajuta să adopți o alimentație sănătoasă, care va vrea un echilibru între muncă și recreere. MedEx este ocazia perfectă pentru o dezvoltare personală și stabilirea unor relații sănătoase cu familia ta și cu cei din jurul tău.

Proiectul MedEx este să aducem în fața ta pe cei care au făcut și fac carieră în medicină, sport, nutriție sau dezvoltare personală. Încrederea în sine este adusă de cunoaștere, iar MedEx exact asta îți propune: o altfel de comunicare, prin interacțiunea directă dintre furnizorii de servicii de sănătate și beneficiarii acestora. Și asta se va întâmpla chiar acolo, la prezentările de produse și servicii, la standurile furnizorilor.

La MedEx te vei putea familiariza cu noțiuni diverse de medicină și lifestyle, cu modul în care acționează anumite produse și te vei convinge de utilitatea serviciilor de sănătate prezentate de furnizori.

Echipa MedEx este formată din medici, consilieri, oameni de comunicare și organizatori de evenimente, o echipă care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat.

Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Educație Medicală (AREM), în colaborare cu Event Consulting, iar partener este Inspire Movement.