Lista cu rata de vaccinare în fiecare şcoală şi grădiniţă din judeţul Cluj

În Cluj, peste 60 de unități de învățământ funcționează în sistem online, din cauza ratei de vaccinare mai mică de 60%, iar 4 sunt închise din cauza coronavirusului.

Potrivit datelor actualizate de Inspectoratul Școlar Cluj, la o săptămână de la reluarea cursurilor, 76,07% cadre didactice sunt vaccinate, reprezentând 8.324 de persoane - în creștere cu 4,07%, de la ultima raportare, din 5 noiembrie2021. De asemenea, 26,70 % dintre elevi sunt vaccinați, reprezentând 13.987 de elevi, în creștere cu 2,4%, de la ultima raportare, centralizată  în 25 octombrie 2021.

De asemenea, statistica datelor colectate de la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, privind situația epidemiologică din unitățile de învățământ preuniversitar cuprinse în rețeaua școlară a județului Cluj, este următoarea:

  • în 347 de școli/grădinițe activitatea se desfășoară față în față, dar cu cel puțin o clasă/grupă în sistem online;
  • alte 63 au activtatea online, din cauza ratei de vaccinare mai mică de 60%;
  • 2 unități de învățământ funcționează integral în sistem online, ca urmare a unor probleme legate de infrastructură sau resurse;
  • 4 sunt integral în sistem online, din cauza suspendării a cel puțin 50% din numărul de clase ca urmare a cazurilor de COVID.

Unitățile de învățământ preuniversitar din județul Cluj au afișat astăzi, 12 noiembrie 2021, rata de vaccinare a personalului care își desfășoară activitatea în unitate.

Lista poate fi consultată AICI.