Începe Electric Castle. Ce surprize ţi-au pregătit organizatorii?

Vineri, 06 august, începe Electric Castle.

Festivalul începe la Castelul Banffy din Bonţida, unde tot weekendul oaspeţii se pot bucura de atmosfera Electric Castle.

De luni, Electric Castle se mută în oraș. Ritmurile muzicii electronice vor răsuna în peste 20 de locuri din Cluj-Napoca, iar pe scenă vor urca nu mai puțin de 250 de artiști.

„În total vor fi 15 mii de ore de muzică, va fi foarte interesant, sunt peste 200 de artişti din 23 de tari. În spate avem deja scena Booha, am făcut o probă de sunet, chiar sună foarte bine, toată lumea s-a entuziasmat când am dat drumul la muzică, nimeni nu a mai auzit muzica de pe scena live de aproape 2 ani şi toţi aşteaptă lucrul ăsta”, a declarat directorul tehnic, Andrei Cojocariu, potrivit StirileProTv.  

Accesul la festival este permis numai pentru:

-persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 cu 10 zile trecute de la finalizarea schemei de vaccinare – acest lucru trebuie demonstrat cu un certificat și o carte de identitate;

-persoane care prezintă un test RT-PCR negativ – nu mai vechi de 72 de ore;

-persoanele care prezintă un test de antigen rapid negativ – nu mai vechi de 24 de ore;

-persoanele care prezintă un document medical care atestă infecția cu SARS-CoV-2 emis cu 15-180 de zile înainte.

„Pe lângă căsuţe, mai avem şi corturile personale ale oamenilor, pentru care dispunem de o capacitate în jur de 4-5000 de locuri. Avem şi noi nişte corturi care sunt pregătite. Avem un loc pentru rulote, cu apa, curent. Oferă nişte duşuri modulare, care au undeva la 40-50 de locuri pentru bărbaţi, 40-50 femei”, a declarat directorul de la cazări, Remus Scerbac.

Publicul va descoperi și un tur inedit în lumea designului, la studiourile de creație a 11 artiști, selectați de echipa EC_Special să facă parte din experiența urbană de la Cluj. Atelierele pot fi vizitate de luni până duminică, între 12:00-16:00, iar participanții la festival își pot achiziționa produse unicat, de la cele de design interior, vestimentar, de mobilier și de obiect, până la bijuterii sau ceramică.

Electric Castle are loc între 06-15 august.