Flota de maşini şi utilaje Supercom pentru Cluj. Tişe: Aştept seriozitate şi profesionalism

Compania Supercom a câștigat salubrizarea menajeră în județul Cluj. Contractul de servicii de salubrizare pe raza județului Cluj, respectiv colectare și transport deșeuri municipale și a unor fluxuri speciale de deșeuri, precum și operarea și administrarea spațiilor de transfer, intră în vigoare începând cu 27.01.2023.

“A fost prezentată flota de mașini și utilaje a operatorului Supercom, cel care a câștigat licitația pentru gestionarea deșeurilor pe raza județului Cluj, Lotul I: municipiul Cluj-Napoca, orașul Huedin și alte 43 de comune arondate. Aștept seriozitate și profesionalism din partea operatorului. Aștept un parteneriat corect între operator și fiecare Primărie în parte. Aștept să înțeleagă că județul Cluj trebuie să rămână un model pentru calitatea vieţii și trebuie să trateze în mod egal cetățenii atât din mediul rural, cât și din mediul urban.

Mașinile sunt NOI, înmatriculate în județul Cluj și sunt convins că acest lucru va aduce calitate și stabilitate în prestarea serviciilor”, a transmis Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

VEZI AICI toate informaţiile despre încheierea noilor contracte de salubritate pentru clujeni şi despre cum va fi calculată factura.