Florin Cîţu: Dacă respectăm măsurile de protecție economia rămâne deschisă și nici nu aglomerăm spitalele

Premierul României Florin Cîţu, a scris într-un mesaj publicat pe Facebook faptul că, nimeni nu este mai presus de lege şi cu toţii trebuie să respectăm măsurile de protecţie.

„Nimeni nu este mai presus de lege. Am spus-o clar și o repet. Astăzi am avut ședințe cu autoritățile locale din țară și din Capitală, pentru a gestiona cât mai bine epidemia din România.

Trebuie să găsim soluții pentru cazurile punctuale în care măsurile de prevenire a infectării cu SARS-COV-2 nu sunt respectate. Măsurile mai dure vor fi pentru acest segment.

Nu vreau ca românii care respectă regulile de mai bine de un an să aibă de suferit din această cauză. Știu că este greu și le mulțumesc pentru tot efortul pe care l-au făcut și îl vor face în continuare. Indiferent câte măsuri va lua Guvernul și câte paturi vor fi suplimentate in spitale, fără implicarea voastră nu vom reuși să trecem cu bine peste valul 3 al pandemiei. Dacă respectăm măsurile de protecție, economia rămâne deschisă și nici nu aglomerăm spitalele. Cred că sunt suficiente motive pentru a face împreună încă un efort, pentru a acționa responsabil. Și să nu uităm că vaccinarea rămâne singura soluție pentru revenirea la normalitate”, a scris Florin Cîțu.