Directorul ABA Someş Tisa a fost DEMIS

Potrivit informațiilor InfoCluj.eu, directorul Administrației Bazinale Someș Tisa, Ovidiu Vișan, a fost demis. Vișan a fost acuzat la începutul lunii ianuarie că a sechestrat o angajată și a încercat să mușamalizeze o poluare voluntară a Someșului Mic. Pe funcția ocupată de Vișan a fost desemnat director intermiar, pe o perioadă de 30 de zile, directorul de investiți și exploatare, Ioan Curt. Contactat telefonic Ioan Curt a confirmat faptul că a fost numit director interimar pentru 30 de zile dar nu poate să afirme dacă Ovidiu Vișan va părăsi instituția.

"Nu vă pot spune dacă domnul Vișan a fost demis. Tot ce vă pot spune este faptul că am fost numit director intermiar la ABA Someș Tisa pe o perioadă de 30 de zile. Da putem spune că este o schimabre pe post însă repet nu pot să vă spun dacă Vișan a fost demis", a declarat Ioan Curt pentru InfoCluj.eu. 

Contactat telefonic, Ovidiu Vișan a confirmat demiterea sa și a explicat că de fapt nu i-a mai fost prelungită delegarea de 90 de zile pe funcția de director ABA Someș Tisa . 

"Am avut delegate aribuțiile pe o peroadă de 90 zile. Nu mi-a fost prelungită această delegare. Cu alte cuvinte mandatul de director a încetat. Ioan Curt este un om care cunoaște foarte bine județul Cluj și problemele de la ABA Someș Tisa. Are experiența necesară și cred că este o prersoana potrivită",a declarat Ovidiu Vișan.