Festivalul MASSIF va avea loc în 2023, la începutul primăverii. Cum îți poți achiziționa bilet?

Poiana Brașov va găzdui cel mai mare festival de iarnă din România - Massif.

Cei de la UNTOLD și Neversea vor organiza un festival de anvergură în Poiana Brașov, între 3-5 martie 2023. 

“Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc iarna trecută, însă restricțiile pandemice impuse de guvern la momentul respectiv nu au permis acest lucru, dar acum avem pârtie liberă pentru organizarea MASSIF.

Pentru prima ediție, se așteaptă aproximativ 50.000 de participanți, brașoveni, români din toate colțurile țării și turiști străini, care înseamnă o avalanșă de venituri la bugetul local și punerea Brașovului pe harta marilor festivaluri”, a precizat Primarul Brașovului, Allen Coliban.

Organizatorii promit să aducă pe pârtiile din stațiune entertainment de cea mai bună calitate pentru pasionații de muzică, distracție și sporturi de iarnă și să transforme Poiana Brașov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei.

Cum poți achiziționa bilet?

Joi, 10 noiembrie, la ora 10:00, vor fi puse în vânzare primele 2.000 de abonamente General Access pentru festivalul Massif, la un preț special!

Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte, din această iarnă, pot achiziționa abonamentele cu 79 de euro plus taxe de pe bemassif.com. Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 de euro plus taxe.