Extinderea rețelei de iluminat public în comuna Florești - Proiect demarat pentru creșterea calității vieții în comunitate

Primarul comunei Floreşti, Bogdan Pivariu a anunţat că se lucrează la extinderea şi modernizarea sistemului de iluminat public.

Îmbunătățirea sistemului de iluminat public reprezintă una dintre componentele majore în procesul de dezvoltare a localității.

"Prin proiectul de extindere a rețelei de iluminat public în comuna Florești dorim sporirea siguranței traficului, a circulației cetățenilor, creșterea confortului și orientării în teren după lăsarea întunericului.

Proiectul prevede instalarea de becuri LED pentru reducerea cheltuielilor de întreținere și consum redus de energie electrică, precum și extinderea rețelei de iluminat public cu aproape 2,5 km și montarea de noi stâlpi metalici pentru iluminat dotați cu lămpi multiLED preprogramabile, moderne, eficiente energetic și cu o durată lungă de exploatare.

În această etapă lucrările de extindere și modernizare a sistemului de iluminat public în Florești vor fi realizate pe străzile Iazul Morii, Iazului, Dealul de Jos, strada Pădurii și sat Luna de Sus”, a anunţat Pivariu, pe pagina de Facebook.