Emil Boc propune introducerea unor caravane de vaccinare mobile în oraș

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a declarat faptul că, a propus introducerea unor caravane de vaccinare mobile în oraş.

"Pe vaccinare suntem pe primul loc în România. Clujul merge foarte bine. Facem și minicaravane, de exemplu pentru persoanele fără adăpost, pentru cei din centrele sociale, pentru persoanele care nu se pot deplasa. Eu am propus, să vedem dacă se va reuși, să facem echipe gen caravane mobile în cartierele orașului, să mergem în mijlocul unui cartier și să-I invităm pe oameni să se vaccineze. De exemplu, pe platoul din Mărăști sau, da, în Piața Gării, cum spuneți. Vom vedea - trebuie o anumită dotare specială, acum prioritățile sunt pentru mediul rural, dar mai încolo vom putea avea și în oraș", a precizat Emil Boc.

În Cluj au fost raportate în ultima zi 25 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, județul situându-se pe locul trei national.

În ceea ce priveşte incidența, Clujul se află tot pe locul doi la nivel național, cu o rată a infectărilor de 1,07 la mie, în ușoară scădere față de joi, când coeficientul cumulat la 14 zile, raportat la 1.000 de locuitori era de 1,11.