Destine Holidays intră pe un nou segment de piață prin serviciul de broker de vacanțe (P)

Destine Holidays, parte a Destine Holding SA anunță intrarea pe un nou segment de piață prin introducerea unui concept nou pe piața turistică din România și anume serviciul de broker de vacanțe. Companiile membre Destine Holding au avut o creștere a cifrelor de afaceri de 14% față de anul precedent, deservind un număr de aproximativ 1,1 mil. clienți.

Din cadrul Grupului Destine Holding mai fac parte Destine Broker de Asigurare Reasigurare, Destine Leasing IFN, Destine Imobiliare și Destine Broker de Asigurare și Reasigurare Republica Moldova. Preluând viziunea Destine Holding SA, Destine Holidays duce mai departe această viziune de afacere cu oameni și pentru oameni ale căror obiective se vor realiza mai bine împreuna decât separat.

Ieri, 20 mai 2021, Destine Holidays a deschis un nou punct de lucru, al 3-lea în ţară, în incinta Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca, aducând astfel conceptul de hypermarket de turism și în orașul Cluj-Napoca.

holiday

“Înainte de COVID-19, călătoriile și turismul deveniseră unul dintre cele mai importante sectoare ale economiei mondiale. În acest moment se preconizează că încasările din turism la nivel global vor reveni la nivelul din 2019 abia în 2023. Totuși, călătoriile de agrement vor conduce revenirea în sectorul turismului. Acesta este și motivul pentru care am lansat acest nou serviciu pentru piața din România și anume brokerul de vacanțe. Ne dorim să oferim clienților noștri o varietate de vacanțe din care să poată alege tocmai pentru a se bucura din nou de plăcerea de a călători”, a declarat Business Development Manager, Cosmin Cismaș.

Destine Holidays este o agenție de turism înființată în anul 2018 având ca principal obiect de activitate promovarea și vânzarea întreg mixului de servicii turistice: cazări în țară și străinătate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la și de la aeroport, asigurări medicale de călătorie, etc. Destine Holidays pleacă la drum cu un portofoliu potențial ce cuprinde 1 000 000 de clienți în România, 3 puncte de lucru proprii, 70 de francize, 120 parteneri, dar și 2.500 colaboratori.

“Destine Holidays introduce pe piaţa de travel din România un nou concept şi anume brokerul tău de vacanţă. Prin acest concept turistul are posibilitatea să compare ofertele celor mai importanţi tour-operatori atât din România cât şi din străinătate. În acest mod turistul poate să îşi aleagă singur cu cine să călătorească în vacanţă. Practic noi suntem un hypermarket de turism, punem la dispoziţia clienţilor întreg mixul de servicii turistice şi întreaga paletă de tour-operatori atât din România cât şi din străinătate”, a declarat Business Development Manager, Cosmin Cismaș, pentru NapocaLive.

destiny 1

Brokerul General în Destine Broker de Asigurare şi Administrator Destine Holidays, Dana Oprea, a declarat faptul că Destine Holidays oferă servicii complete clienţilor şi îşi dezvoltă în continuare reţelele de vânzare pe toate palierele afacerii.

“Firma Destine Holding este mai veche, am început cu partea de brokeraj în asigurări. Pe urmă am vândut tot felul de produse. Evident, clienţii noştri, mare parte dintre ei, aveau nevoie şi de credite şi atunci ne-am ocupat şi de partea de credite şi ştiţi cum e, te căsătoreşti şi faci un copil şi faci o familie, primul lucru este să îţi iei o casă. Avem şi partea de imobiliare. Oferim servicii complete clienţilor noştri. După ce faci căsuţa, ai făcut o nuntă şi începi să vrei să călătoreşti şi a fost un soi de completare a serviciilor aduse de noi către client. Fiind firmă de brokeraj avem furnizori toţi asiguratorii şi pe partea de vacanţe la fel, avem contracte cu mai mulţi furnizori. Clientul care vine la noi are comparaţie de preţuri. Am pornit cu ideea Destine Holidays care a fost un proiect început în 2018 la jumătatea anului, deci foarte puţin am prins, însă am încheiat pe profit. În an de pandemie avem profit mic, dar faţă de alte agenţii suntem în regulă şi dezvoltăm reţelele de vânzare pe toate palierele afacerii”, a declarat Brokerul General în Destine Broker de Asigurare şi Administrator Destine Holidays, Dana Oprea, pentru NapocaLive.

Destine Holidays s-a născut din necesitatea de a veni în întâmpinarea clienților cu un produs nou care să satisfacă nevoia de călătorie a acestora.