Emil Boc despre modernizarea Parcului Feroviarilor: În momentul de faţă suntem în finalizarea procedurilor legale. Sunt în evaluare 5 oferte pentru execuţia de lucrări

Primarul Clujului, Emil Boc invitat la NapocaFM a precizat faptul că, în cazul modernizării Parcului Feroviarilor deocamdată se analizează ofertele primite de la cele 5 firme pentru execuţia de lucrări.

“Aici e un proiect major care se restructurează în momentul de față. În momentul de față suntem în finalizarea procedurilor legale și care va însemna după părerea mea o nouă fațetă care nu a mai existat pentru acea zona. Sunt în evaluare 5 oferte pentru execuția de lucrări și o contestație la CNSC. Durata de execuție este vreo 22 de luni la Parcul Feroviarilor. E o lucrare foarte mare. Modernizarea este în toate cartierele, în Mărăști sunt multe proiecte iar în derulare de la Parcul cu facilități sportive de la Expo Transilvania până la zona de Pasajul Mărăști, toate aceste în restructurare masivă și vor arată cu totul diferit. Toate centrele de cartier sunt modernizate”, a informat Emil Boc.

 

Emisiunea integrală: https://www.facebook.com/NapocaLive/videos/331409124964432