Emil Boc: Dărâmarea garajelor continuă. Am trimis somații și în Grigorescu și în Mănăștur și în Între Lacuri

Emil Boc invitat la NapocaFM a fost întrebat dacă continuă dărâmarea garajelor în Mănăştur şi a precizat că acestea vor continua.

“Dar cum să nu se continue. Punem locuri de parcare, copaci şi acolo unde se poate parking-uri”, a spus Emil Boc la NapocaFM.

De asemenea, Emil Boc a mai spus că au trimis somaţii pentru demolarea garajelor şi către alte cartiere.

“Am trimis somații și în Grigorescu și în Mănăștur și în Între Lacuri în etapă a două. Mergeți pe teren Între Lacuri și vedeți cum arată un cartier cu garajele care au fost restructurate prin dărâmare. Se fac prima dată parcări, platformele sunt relativ mici în 90% dintre cazuri. Sunt câteva situații în care se permite construcția de parking-uri, dar în rest este vorba de a desființa aceste garaje care nu mai corespund vremurilor în care trăim. Pe de o parte avem nevoie de mai multe locuri de parcare și se creează mai multe locuri de parcare, pe de altă parte avem nevoie de spații verzi, avem nevoie de un spațiu în care să te simți bine atunci când ajungi acasă. Avem deja câteva platforme restructurate,  modernizate care pot constitui un exemplu, cel mai recent este cel din Lacuri sau cel din Gheorgheni”, a declarat Emil Boc la NapocaFM.

 

Emisiunea integrală: https://www.facebook.com/NapocaLive/videos/331409124964432