Elevii din patru unităţi de învăţământ din Cluj vor primi o masă caldă

Primarul Clujului, Emil Boc a declarat la Napoca Live că mai mulţi elevi clujeni vor primi o masă caldă în unităţile de învăţământ.

“Pregătesc un proiect de rectificare bugetară şi vreau să fac o şedinţă. S-a aprobat printr-o Hotărâre de Guvern un program de masă caldă la trei şcoli din Cluj. Este vorba despre Colegiul „Nicolae Bălcescu”, Colegiul Napoca, Colegiul Pedagogic. Aici a stabilit Inspectoratul Şcolar împreună cu Ministerul Educaţiei. Ei au stabilit ca 10 lei sa fie bugetul pentru masa caldă şi noi mai punem încă 5 lei de la bugetul local, pentru că nu poţi avea o masă caldă doar cu 10 lei. De asemenea, pe lângă acestea noi am mai adaugat o şcoală care e finanţată integral de la bugetul local. Este vorba despre Şcoala Traian Dârjan din Someşeni, unde sunt mulţi copii din familii cu venituri reduse. Acolo punem noi toţi banii.

Trebuie să înţeleagă toţi că invesţiile în educaţie sunt făcute cu costuri de acum şi cu rezultate pe termen mediu şi lung”, a declarat Boc la Napoca Live.