Dr. Vlad Iştoan: Este datoria noastră să oferim pacienţilor cele mai moderne soluţii de tratament

În cadrul emisiunii România 4.0 de la NapocaFM, medicul specialist în chirurgie orală și director general al Centrului de Implantologie Transilvania, Dr. Vlad Iştoan a menţionat că, inovaţia şi comunicarea sunt esenţiale.

“Inovația și comunicarea sunt esențiale. Este datoria noastră să oferim pacienților cele mai noi, cele mai moderne soluții de tratament și să putem pune la dispoziția lor cea mai performantă aparatură medicală.

Avem pacienți din întreaga lume. Am avut pacienți din America de Nord, Asia, cei mai mulți sunt din Europa, dar odată cu ridicarea restricțiilor sperăm ca și ceilalți pacienți din alte zone ale lumii să ajungă la noi în clinică.

Dincolo de tratamentele pe care le oferim, interacțiunea cu acești oameni e o experiență deosebită din care avem de învățat.

Clujul este cunoscut pentru calitatea serviciilor medicale pe care le oferă. Are medici foarte bine pregătiți, tot mai multe clinici și spitale noi. Tratamentele stomatologice au costuri mult mai scăzute față de vecinii noștri apropiați”, a declarat Dr. Vlad Iştoan.

Dr. Vlad Iştoan a spus că, Centrul de Implantologie Transilvania este prezent în mediul online prin diverse instrumente.

“Noi suntem prezenți în special în mediul online, prin diferite instrumente astfel încât să promovăm imaginea şi să oferim cât mai multe informații despre serviciile pe care le oferim. Peste tot în Europa și America de Nord. Cel puțin în aceste zone am insistat pentru promovarea serviciilor noastre.

Pandemia a schimbat foarte mult modalitatea de comunicare. Comunicăm foarte mult cu pacienții în mediul online și am realizat cu bucurie că tot mai mulți pacienți își caută informațiile online și analizează aceste informații înainte să ia o decizie legată de tratament. Se informează despre clinică, despre condițiile în care funcționează aceste clinici sau cabinete, despre medicii care urmează să îi trateze, caută recenzii, caută feedback-ul altor pacienți, caută și solicită informații despre costuri. Pacienții au opțiunea de a face programările direct pe site”, a precizat Dr. Vlad Iştoan la NapocaFM.

Medicina dentară face parte din domeniile în care profesionalismul și experiența unui medic sunt reflectate direct în oglinda la care se uită pacientul.

Centrul de Implantologie Transilvania a luat forma din dorința de a oferi oamenilor bucuria de a zâmbi din nou cu încredere. Pentru a fi sigur că pacienții se vor bucura de servicii de cel mai înalt nivel, Centrul de Implantologie Transilvania a ales să devină un centru care constă din toate specialitățile de medicină dentară cu o echipă de specialiști.

Centrul de Implantologie Transilvania îşi propune să depăşească tot timpul așteptările pacienților, astfel că centrul este echipat cu echipamente de performanță și tehnologii medicale de ultimă generație, care oferă sprijin în efectuarea tratamentelor dentare complexe.