Directorul ABA Someş-Tisa Ovidiu Vişan, acuzat că a sechestrat o angajată: Nu pot să spun mai multe pentru că aici probabil va fi o anchetă

Directorul ABA Someş-Tisa, Ovidiu Vişan invitat la NapocaFM a vorbit despre incidentul care s-a petrecut la sfârşitul lunii decembrie. Este vorba despre faptul că, a fost acuzat că a sechestrat o angajată şi a pus-o pe aceasta să dea declaraţii sub ameninţare în sediul instituţiei.

Ulterior acestui incident petrecut la sfârşitul lunii decembrie, angajata ABA Someş-Tisa a depus o plângere la poliţie împotriva directorului Ovidiu Vişan.

Directorul Ovidiu Vişan a declarat că el nu a sechestrat pe nimeni nici pe doamna Cosma, nici pe restul colegilor.

“În primul rând nu am sechestrat pe absolut nimeni. Am avut o discuție cu niște colegi, printre care și fosta doamna director Cosma. Ea avea o responsabilitate mare conform fișei postului. Discuția a fost la mine în birou și erau mai multe persoane de față. Nu am sechestrat-o nici pe doamna Cosma, nici pe restul colegilor. Nu aș vrea să spun foarte multe detalii despre acest incident, pe care eu nu îl consider să fie foarte mare, chiar dacă unii încearcă să îi dea amploare. Avem o situație care privește niște documente confidențiale la care doamna director a avut acces şi nu a respectat ierarhia în instituție și a și vulnerabilizat puțin fără să îşi dea seama. A vulnerabilizat cele două entități, Administrația Bazinală și SGA Cluj. Nu aș mai spune mai mult, pentru că aici vor fi niște anchete”, a declarat directorul ABA Someş-Tisa, Ovidiu Vişan la NapocaFM.

Directorul ABA Someş-Tisa a spus că nu a văzut plângerea depusă în numele lui şi dacă ar trebui, nu ar fi o problemă pentru el să meargă să dea declaraţii cu privire la acest incident.

“Nu am văzut această plângere. Mă duc cu inima deschisă și nu am o problemă să merg să dau declarații, dar repet nu am fost niciun moment singur în birou cu doamna. Am fost cu colegii noștri, cu colegii doamnei director, colegii care au sprijinit-o pe doamna Cosma în toată perioada în care a fost director”, a declarat directorul ABA Someş-Tisa, Ovidiu Vişan la NapocaFm.

Ovidiu Vişan a mai precizat că a primit şi el un e-mail în care a observat că doamna Cosma a avut acces la anumite documente.

“Da. Am primit și eu e-mail în care sunt folosite niște documente la care doamna Cosma a avut acces. Nu pot să spun mai multe, pentru că aici probabil va fi o anchetă”, a declarat Ovidiu Vişan la NapocaFM.

Directorul ABA Someş-Tisa Ovidiu Vişan a declarat că dacă se va dovedi că el a greşit, îşi va da demisia.

“Daca declaraţiile vor dovedi de o instanţă că eu am greşit cu ceva, da, o sa îmi dau demisia”, a mai declarat Directorul ABA Someş-Tisa, la NapocaFM.

 

Emisiunea integrală: https://www.facebook.com/NapocaLive/videos/3841314515936418