Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a lansat serviciul plata online

Începând cu luna decembrie, contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare şi autorizaţiei de circulaţie provizorie se pot face online prin intermediul site-ului Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

“Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor lansează începând cu luna decembrie un serviciu online prin intermediul site-ului propriu, pentru facilitarea plăților reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie.

Plăţile se pot efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăți sau la finalizarea programării online la ghișeu, utilizând cardul bancar. Pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro, dovada plății nu este necesară.

Avantajele serviciului de plăți online: disponibilitate 24/24, sistemul de plata funcționează permanent, plata poate fi efectuata la orice ora și în orice zi, procesare si validare rapidă, verificare automata, nu este necesară prezentarea dovezii la plată la ghiseu, eliminarea timpului si deplasărilor către bancă sau alte locații de plată, eliminarea comisioanelor la tranzacții.

Datele dumneavoastră de plată online nu vor fi accesibile și nu vor fi stocate de DRPCIV'', se arată în comunicatul transmis de DRPCIV.