Cursuri de arte marţiale la Evolution Mixed Martial Arts & Combat Fitness Cluj. VEZI ce programe te aşteaptă

Centrul de arte marţiale Evolution Mixed Martial Arts & Combat Fitness din Cluj-Napoca a organizat în data de 16 iunie 2022 un Grand Opening Party. 

Instructorul principal de la Evolution Mixed Martial Arts & Combat Fitness, Florin Frătean a declarat pentru Napoca Live faptul că în cadrul evenimentului au fost prezenţi toţi membrii centrului care au desfăşurat diverse reprezentaţii pentru viitorii clienţi.

“Au fost prezenţi toţi membrii cu prietenii lor și familiile lor. Am făcut o mică demonstrație pentru toți potențialii viitori clienți. Toată lumea a fost implicată. Am avut și sponsori de la Welthee care au pregătit o mică prezentare pentru clienți, au oferit cadouri pentru investiții financiare. Participarea a fost extraordinară. Am avut multă lume. A fost 100% succes”, a declarat Florin Frătean.

arte martiale cluj 4

Programele Evolution Mixed Martial Arts & Combat Fitness

“Avem programe și pentru adulți și pentru copii. Pentru copii avem programe începând de la 6 ani. Programe de Muay Thai, Kick Boxing/MMA, Brazilian Jiu Jitsu (BJJ), ITF Taekwon-Do, CombatFit-Conditioning Boot Camp. Din septembrie ne dorim să deschidem un program de Kids After School. Clienții se pot abona la un singur program care începe de la 250 lei și dacă vor să facă mai multe programe, la fiecare program se poate adăuga o mică sumă de 50 lei/program. Clienții pot alege ce program vor să facă, câte ore pe săptămână, pe lună. De exemplu, un program simplu de Brazilian Jiu Jitsu este în jur de 250 lei.

Fitnessul și artele marțiale sunt sporturi care ajută la flexibilitate și mobilitate, la eliminarea stresului. Poți avea un corp atletic, o încredere în sine”, a explicat Florin Frătean.

Acesta a declarat că pentru anul 2023 îşi doreşte să extindă centrul de arte marţiale şi să le ofere oamenilor mai multe programe.

“Suntem la prima fază a proiectului cu sala. Ne dorim ca numărul participanților să crească, pentru că ne dorim să ne extindem. Ne dorim ca la mijlocul anului viitor să fie gata încă o sală de 400-500 mp. Vrem să facem un fitness Spa, cu piscină, saună, jacuzzi.

Noi ne-am întors în țară după ce am fost plecați în Canada 30 de ani. Am avut o sală acolo deschisă din 1998. Ne-am gândit să ne întoarcem în România de prin 2015. Am gândit acest proiect din 2018. Am echipat sala exact ca în Canada, cu echipament de ultimă generație”, a declarat Florin Frătean, pentru Napoca Live.

VEZI AICI multe detalii despre programele Evolution Mixed Martial Arts & Combat Fitness Cluj.