Cine este românul care a enervat întreaga populaţie a Olandei? - INTERVIU Napoca Live

Clujeanul Kevin Tătar a pornit un mic “război” în Olanda, pentru că a punctat negativ de două ori cel mai popular mic dejun olandez.

Acesta a postat pe Tik Tok o recenzie care a stârnit reacţii în rândul a peste jumătate din populaţia Olandei în mai puţin de 24 de ore.

Într-un interviu acordat pentru Napoca Live, Kevin Tătar a povestit cum a realizat video-ul de pe Tik Tok.

“Am facut videoclipul cu intenţia de a fi controversat şi mă aşteptam să fie viral. Mă aşteptam să aibă multe reacţii. Nu m-am aşteptat să aibă totuşi chiar atât de multe view-uri”, a spus Kevin.

El a plasat Olanda pe ultimul loc din Europa atunci când a venit vorba despre cea mai bună mâncare.

“Toata lumea din Olanda mi-a spus despre acest mic dejun ca fiind cel mai bun. Cred că a fost contrastul mare dintre aşteptările mele şi ceea ce a fost. Bucătăria olandezilor nu e foarte complexă şi nu are nimic special. Nu găsesc nimic special”, a declarat Kevin pentru Napoca Live.  

Care este mic dejunul preferat de români?

“Românii nu au un mic dejun pe care îl putem numi tipic românesc. Din experienţa mea mâncăm pâine, cu legume şi diferite feluri de carne. Mă gândesc la o roşie româneasă cu brânză”, a precizat Kevin.

Kevin Tătar are 21 de ani. El a absolvit Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Cluj-Napoca. A plecat în Olanda pentru a studia Computer Science, la Technische Universiteit Eindhoven. Încă de când era mic a avut un vis. A vrut dintotdeauna să producă material pentru Youtube. A ajuns să lucreze într-o companie deţinută de un youtuber cunoscut şi acolo a întâlnit lumea de content creation.

ASCULTĂ INTERVIUL INTEGRAL: