Cinci noi echipamente medicale achiziționate de Consiliul Județean Cluj pentru Spitalul CFR

Consiliul Județean Cluj a achiziționat cinci aparate și echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul CFR din Cluj-Napoca. De asemenea, este vorba despre o masă de operație electro-hidraulică pentru chirurgie, o lampă scialitică cu două brațe, o combină oftalmologică, un biomicroscop și o centrifugă de laborator.

„Cu siguranță, aceste noi dotări pe care le furnizăm Spitalului CF din Cluj-Napoca vor facilita întregul proces de diagnosticare și tratare a pacienților. Alături de profesionalismul, priceperea și dăruirea personalului, un act medical de calitate presupune echipamente și aparate ultraperformante cum sunt cele pe care le-am achiziționat acum”, a spus Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Valoarea aparatelor și echipamentelor medicale ce vor intra în dotarea unității sanitare aflate în subordinea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor este de 146.590 de lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj.