Ce paşi trebuie să urmezi pentru a-ţi ridica brăţara de la Untold mai repede şi mai uşor?

În câteva zile începe UNTOLD 2021.

Organizatorii festivalului Untold 2021 au anunţat paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ţi ridica brăţara mai repede.

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi ca să-ți ridici brațara de festival mai repede și mai ușor, conform organizatorilor de la UNTOLD:

1. Fă-ţi check-in-ul online ca să te scutești de statul la coadă & de extra costuri (check-in-ul offline o să te coste 25e);

2. Îți poți lua brățara General Access mai devreme din Parcul Central - intrarea principală - între 7-8 septembrie, 14:00-22:00;

3. Îți poți lua brățara VIP mai devreme din Parcul Central - strada Arany Janos - în perioada 7-8 septembrie, 14: 00-22:00;

4. Cu ajutorul Banca Transilvania veți putea face top-up-ul online ca să fie totul și mai ușor.

Și în acest an, brățara de festival este realizată din plastic reciclat – RPET. Organizatorii au pregătit peste 80.000 brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 60 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a evita cozile și aglomerările, organizatorii recomandă opțiunea de Top-up online.

Cei care doresc să își recupereze numerar banii de pe brățară o pot face de la oricare dintre punctele Credit Point din festival până luni, 13 septembrie, la ora 10:00. Participanții care și-au alimentat brățările prin opțiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite în cuantumul sumei încărcate online. Pentru refund online, fanii trebuie să completeze formularul de retur, disponibil din contul de festival creat inițial, până la data de 17 septembrie 2021.

De asemenea, clienţii vor avea posibilitatea să doneze sumele necheltuite de pe brățări către campania „Spitale publice din bani privați”, prin care va fi renovat Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț. Acest proiect de bine este inițiat de actorul Codin Maticiuc și Fundația Metropolis și susținut de festivalul UNTOLD. 

"Fundația Metropolis are peste 20 ani de activitate, de când familia mea a construit un orfelinat, un centru de zi și unul de tineri. De câțiva ani am pornit inițiativa #spitalepublicedinbaniprivati prin care ne-am propus să renovăm spitale din România. Am făcut-o deja cu secția de hematologie pediatrică de la Fundeni, suntem la Piatra Neamț unde am terminat băile, construim un lift la secția de infecțioase și urmează pediatria. Am fost și pregătim un proiect și la Tecuci", mărturisește Codin Maticiuc.

De asemenea, Fundația Metropolis va avea propriul stand la festivalul UNTOLD, iar Codin Maticiuc va fi prezent acolo în fiecare zi, în intervalul orar 16:00 - 18:00, pentru a le oferi informații tuturor celor care își doresc să afle mai multe despre inițiativa sa.

"Continuăm să ne implicăm și să sprijinim inițiativele care fac bine României! De data asta, festivalul se transformă într-un ambasador al binelului, dar și într-un spațiu în care Fundația Metropolis și Codin pot să își prezinte proiectul zecilor de mii de oameni prezenți la festival. Și nu în ultimul rând, pentru cei care vor dori să susțină inițiativa, am pregătit mai multe mecanisme simple de donare în timpul festivalului, dar și după festival. Aștept să înceapă distracția la Cluj-Napoca și să donez și eu cu brățara de festival. Am încredere că vor fi mulți cei care vor face la fel", a declarat Directorul de Comunicare UNTOLD, Edy Chereji. 

Festivalul UNTOLD are loc între 9 și 12 septembrie.