Caravana de donare de sânge a festivalului Untold va ajunge în weekend la Cluj

Organizatorii UNTOLD au lansat şi pentru ediţia din 2021 o campanie de donare de sânge, în cadrul căreia doritorii pot obţine bilete gratuite la festival în schimbul acţiunii de donare.

"Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Netwok, iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă! Organizatorii lansează cea de-a şaptea ediţie a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România. În acest an, campania se desfăşoară în perioada 17 iulie - 5 septembrie în toate centrele de transfuzii din ţară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 oraşe mari din România", se arată într-un comunicat trimis de organizatori.

Acţiunea donării de sânge se va derula în 11 oraşe: Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Ploieşti, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca.

Astfel că, în acest weekend, sâmbătă şi duminică (04-05.09.2021), Caravana Blood Network va ajunge la Cluj.

"Suntem convinşi că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât şi în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanţia că festivalul UNTOLD se va ţine în această toamnă! Noi suntem mândri că, alături de partenerii noştri, reuşim să ţinem în viaţă această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoşi care donează în fiecare an şi prin gestul lor au salvat şi salvează mii de vieţi", declară directorul de comunicare al UNTOLD, Edy Chereji.

Caravana mobilă organizată de UNTOLD, Kaufland Romania și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj va fi amplasată pe B-dul Eroilor, Monumentul Memorandiștilor (la Clopot), în intervalul orar: 08:00-14:00.

Cei care vor să doneze nu au nevoie de programare, ci doar de cartea de identitate în original.

Donatorilor se acordă:

- un bilet gratuit valabil în prima zi a festivalului UNTOLD;

- un Voucher în valoare de 100 lei din partea KAUFLAND ROMÂNIA;

- tichete de masă din partea Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj;

- adeverință zi liberă”, a transmis Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj.