Bogdan Pivariu: Strada Eroilor din Floreşti, suplimentată cu cel puţin o bandă de circulaţie, cu pistă de biciclete, trotuar și zonă verde

Primarul comunei Floreşti, Bogdan Pivariu a vorbit despre situaţia juridică a străzii Eroilor.

„Rezilierea contractului a avut loc. Am mers ca UAT în instanță pentru acea penalitate pe care am tăiat-o celor de la Napoca SA. Au avut și ei o doleanță în aceeași instanță, iar ambele cereri au fost respinse. Este doar prima instanță, lucrurile se vor derula conform normalității, era de datoria noastră să facem acel pas pentru că ne-ar fi imputat și Curtea de Conturi dacă nu făceam asta”, a menţionat Pivariu la ZIUA LIVE.

De asemenea, Bogdan Pivariu a mai spus că, strada Eroilor va fi suplimentată cu cel puţin o bandă de circulaţie, cu pistă de biciclete, trotuar și zonă verde.

„Avem un acord de principiu de la București. Avem o expertiză tehnică prin care s-au auditat toate lucrările care s-au făcut acolo, tocmai pentru a ști ce sumă de bani mai este necesară pentru a se finaliza lucrările. Strada Eroilor va fi suplimentată cu cel puțin o bandă de circulație, cu pistă de biciclete, trotuar și o zonă verde. Se va scoate din nou la licitație, pentru că nu există contract de execuție în momentul de față”, a declarat Bogdan Pivariu.

Primarul comunei Floreşti a spus în urmă cu câteva luni faptul că, noua licitație s-ar putea finaliza până în decembrie, iar în 2022 lucrarea să fie realizată complet.