Boc, la Napoca Live, despre proiectele aflate în derulare la Cluj și despre cele care vor începe în 2023

Primarul Clujului, Emil Boc, a discutat în cadrul emisiunii de la Napoca Live, Talk Show Direct cu Lucian Danciu, despre proiectele aflate în derulare și despre cele care vor începe anul viitor.

Odată cu venirea frigului lucrările începute vor fi amânate, dar reluate de anul viitor. Această situație are loc deoarece se dorește evitarea punerii într-o situație dificilă a oamenilor de pe șantier din cauza vremii reci din iarnă.

„Vremea nu ne mai permite să începem și să lăsăm șantierul descoperit. Nu putem începe peste iarnă. Anul viitor vor începe lucrările și pe Valea Fânațelor, și pe Valea Chintăului, și pe Valea Seacă, și pe Giuseppe Vedi, și pe Simeria, și pe Hucului, și pe Aurel Ciupe, și pe Locomotivele, și pe Todoranu”, a declarat primarul Clujului.

Odată cu venirea frigului se vor opri șantirele aflate în lucru în acest moment, dar edilul orașului Cluj-Napoca a enunțat cele care se vor finaliza, conform contractelor, până la sfârșitul anului.

„Conform contractului, Turnul Pompierilor o să fie gata. Parcul Farmec o să fie gata. Parcul din spatele catedralei, parcul Ștefan cel Mare de la Teatrul Național o să fie gata. Acestea sunt lucrări care sunt prevăzute să se închidă la sfârșitul anului. O să fie gata și corpul clădirii de la Iuliu Hațieganu pentru școala respectivă”, a spus primarul Clujului, Emil Boc.

„Sunt șantiere pe care noi le monitorizăm și în acest moment avem datele din teren că sunt toate șansele să se termine, dacă nu mai apare ceva excepțional care să determine amânarea”, a adăugat Emil Boc.